Actie Provincie Utrecht om het fietsen te bevorderen

Download de app ‘ik fiets’

DSC_4338

Niet te ver weg, niet mee in de trein, niet in groepsverband, maar fietsen in corona-tijd is een manier om even een frisse neus te halen. Leuk om dit met de app ‘ik fiets’ te doen.

De actie ‘Ik fiets’ heeft als doel om minstens 10.000 inwoners van de provincie Utrecht vaker te laten fietsen en vooral op de fiets te houden. Met de app en de kilometers die jij wegtrapt kun je punten verdienen die je in de aangesloten winkels kunt verzilveren. Daarnaast zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld een e-bike of speedpedelec uit te proberen. De actie duurt twee jaar.

De app heb ik inmiddels een aantal weken gebruikt. Want ja, ik was nieuwsgierig, snapt hij dat ik naar een punt richting bos fiets en dan over ga op lopen? Ja dat weet ie. Best grappig om jouw routes te zien, hoeveel km je hebt gefietst en/of gelopen en in hoeveel tijd.

Meer informatie over de actie vind je op ‘Ik fiets’

Dit moet je weten als je nu gaat fietsen.. (Info Fietsersbond)

Ik fiets is een initiatief van Goedopweg. De Fietsersbond is een van de partners van Ik fiets.

ikfiets

Categorieën