Fietscafé 9 maart 2022

Noteer in je agenda: woensdag 9 maart. Een nieuwe poging om het fietscafé te laten plaatsvinden.

Helaas kon het Fietscafé op 24 november 2021 niet doorgaan vanwege de Corona-maatregelen. We probeerden het opnieuw en legden de datum 9 februari 2022 vast. Dit bleek toch nog iets te vroeg. Noteer nu: woensdag 9 maart. We zijn optimistisch!

Wat is het Fietscafé?
In het Fietscafé brainstormen we met jullie over welke veranderingen het fietsen in De Bilt echt kunnen verbeteren. We kiezen voor een aantal thema’s die voor fietsers belangrijk zijn.

Waar?
Café Miltenburg, Oude Brandenburgerweg 32 in Bilthoven

Op deze avond kun je je wildste ideeën en suggesties kwijt. Eén van de thema’s die aan bod komt is bijvoorbeeld: Hoe kunnen we zorgen voor een goed en vooral goed onderhouden fietsnetwerk in onze gemeente? Een ander thema kan gaan over een veilige schoolomgeving. Heb je zelf onderwerpen waar je graag over wilt brainstormen? Vermeld ze dan bij het aanmelden!

Programma
19:00    Inloop met koffie, thee enz.
19:30    Introductie door Ross Goorden van het landelijk bureau Fietsersbond
19:45    Eerste brainstormsessie
20:15    Pauze (met consumptie)
20:25    Tweede brainstormsessie
20:55    Presentatie resultaten
21:15     Napraten met een drankje

De resultaten van de avond gebruiken we niet alleen als input voor ons jaarprogramma, maar ook om de standpunten van de Fietsersbond De Bilt in te brengen bij de gemeente, bijvoorbeeld bij de onderhandelingen voor het nieuwe collegeprogramma en bij de participatie in de Omgevingswet.

Aanmelden voor de avond kan door een email te sturen naar [email protected]. Vermeld bij je aanmelding je naam, woonplaats en welk onderwerp jij belangrijk vindt.

(Meldde je je al eerder aan voor de bijeenkomst van 24 november die niet door kon gaan? Dan graag even een berichtje om te bevestigen of je 9 maart komt.)