Petitie fietspad Pijnenburg

Ook de fietsers woonachtig in de gemeente De Bilt liepen, of liever, fietsten tegen de afsluiting aan. Fietsersbond afdeling Soest is een petitie gestart om dit fietspad weer open te krijgen. Hierbij hun oproep en de link naar de petitie en meer informatie.

Beste fietsers van fietsersbond De Bilt,

Zoals sommigen van jullie misschien zullen weten heeft de eigenaar vorig jaar besloten om het fietspad over zijn landgoed Pijnenburg af te sluiten. Omdat dit een veel gebruikt pad is, zowel recreatief als voor doorgaand fietsverkeer tussen Amersfoort, Soest, Lage Vuursche en Hilversum, is er spontaan een actiegroep opgericht: Fietsvrienden van Pijnenburg. Na eerst ieder apart en via zijn eigen netwerk bezig te zijn geweest om het fietspad weer open te krijgen hebben we dit voorjaar de krachten gebundeld. We zijn op dit moment een petitie gestart en willen jullie vragen om deze onder jullie lokale leden onder de aandacht te brengen dan wel te verspreiden.

Alvast bedankt

https://fietspadpijnenburg.petities.nl/

Namens de fietsersbond afdeling Soest

Misja Janzen
Liesbeth Kaagman

Categorieën